Zakelijk

Het interieur is een belangrijk visitekaartje binnen uw bedrijf. Niet alleen voor uw klanten maar ook voor uw medewerkers. Een fris en zakelijk interieur is het verlengde van uw visie en identiteit. Tevens laat het zien waar u als bedrijf voor staat.

Werkwijze

01

Oriëntatie & inventarisatie

Tijdens een vrijblijvende eerste kennismaking kom ik graag naar uw bedrijf om te bespreken wat de plannen zijn.

02

Conceptontwerp

Ik ga aan de slag met het maken van een concept voor de betreffende ruimte(s). Dit concept zal digitaal verstuurd worden met een begeleidend schrijven.

03

Conceptbespreking en verwerking / aanpassing feedback

Nadat u het concept uitvoerig heeft bekeken plannen we een afspraak om het samen door te spreken. Tijdens dit gesprek bespreken we aanpassingen en wijzigingen die u als klant graag anders zou willen zien.

Goed om te weten! Afhankelijk van de omvang van het project kunnen er tussentijds meerdere besprekingen en wijzigingen plaatsvinden om zodoende tot het juiste resultaat te komen.

04

Voorlopig ontwerp

Ik ga aan de slag met de aanpassingen en verwerk dit tot een voorlopig ontwerp waarbij ik u als klant op de hoogte houdt

05

Afronden

Tijdens ons eindgesprek neem ik het gehele plan met u door en krijgt u een digitale versie van het ontwerp.

Goed om te weten!

Portret Laura Donkers

Middels diverse contacten kan ik u begeleiden bij de aankoop van het meubilair of maatwerk oplossingen voor het realiseren van het ontwerp.

Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden

Recent zakelijk werk

Benieuwd naar meer? Check mijn projecten

Pro-Light Weert
Sunny Dais
Sporthal 'De Bengele'
Bed & Breakfast