Roel & Sylvie

Topper! Wij zijn zeer tevreden. Laura denkt goed mee, vult onze wensen perfect aan met haar eigen ideeën. Ze is erg enthousiast, stipt en nauwkeurig. Het resultaat is prachtig geworden. Dank je wel Laura, wij bevelen je van harte aan!

Ronald & Dyonne

De samenwerking met Laura hebben wij als uitstekend ervaren! We zijn ontzettend blij met het ontwerp dat Laura voor ons gemaakt heeft.
Laura verdiept zich goed in haar klanten en voelt heel snel aan wat bij de wensen van haar klanten past en aansluit. Dat heeft erin geresulteerd dat we ook voor de volgende fase in ons huis opnieuw met Laura in zee gaan. We kunnen Laura van harte aanbevelen! Een aanrader!

Sonja

Vandaag heb ik Laura’s foto’s ontvangen. Ze heeft een styling uitgevoerd van 3 kamers van mijn huis zodat het beter verkoopbaar wordt nu het leeg staat. Wat een mooi resultaat! Ik had moeite met verwoorden in welke stijl ik de foto’s wilde maar Laura wist precies wat ik bedoelde!

Loes

Super advies en heel mooi ontwerp gemaakt! Dik tevreden.

Sanne

Een heel mooi, verrassend ontwerp gekregen van Laura. Luistert naar de wens van de klant. Super!!!!

Cindy

Gisteren ontvingen we ons ontwerp van onze toekomstige woon/eetkamer! We zijn er super blij mee en kunnen niet wachten om te starten! Laura nam alle tijd om onze wensen duidelijk te hebben zodat het zo goed mogelijk bij ons aansloot! Top!