Skip to content

Verbouwing Roermond

Het concept:

Strak met een landelijke twist

Wauw! Wat was het een feestje om dit ontwerp te mogen realiseren. De bestaande woning werd grootschalig verbouwd, uitgebreid aan de achterzijde, volledig onderkelderd en van alle gemakken voorzien. De keuken was reeds uitgezocht en er waren enkele wensen en voorkeuren betreft kleuren en materialen. En de rest…’Laura, wij weten het niet maar we zien graag jouw ideeën tegemoet.’ We zijn in de ‘basis’ gestart met een concept voor de woonkamer en keuken. Vervolgens hebben we deze stijl en het kleurenpalet als een rode draad door de woning getrokken.

Het is een warme combinatie geworden met als basis een houtlook pvc visgraat vloer gecombineerd met groen-en grijstinten op de wand. Tevens zijn er diverse accenten gelegd met behang en een patroontegel op de vloer in de keuken. Deze tegel komt ook terug op de toiletten en als accent in de badkamers. Ook is hier een lichtplan toegepast voor het leggen van decoratieve accenten en functionele verlichting.

Naast dit warme kleurenpalet kwam er op de begane grond ook een atelier. ‘Dit wil ik compleet anders met roze, bloemetjesbehang en oude meubeltjes die ik zelf ga opknappen’. Deze ruimte heeft een geheel andere uitstraling gekregen met zoet roze accenten om straks samen met de kindjes te kunnen knutselen.

Nadat de begane grond geheel voorzien was van een ontwerp kreeg ik de vrije hand voor de slaapkamer en de badkamers. ‘We willen graag een hotelbeleving met een kleine pantry, inloopkast en een bad op de vide om lekker in te ontspannen’. In overleg met de klant hebben we besloten het kleurenpalet van de begane grond te vertalen naar de gang en slaapkamers boven zodat het huis één beleving krijgt.

Wanneer deze woning klaar is wordt het hier optimaal genieten met 3 opgroeiende kinderen in een fantastische omgeving en niet te vergeten een heerlijke royale tuin waar ze in kunnen vertoeven.

Locatie: