Skip to content

Tuinwoning

Het concept:

Landelijk romantische tuinwoning

De eerste kennismaking met deze klanten was in februari van dit jaar. Zij hadden grote plannen voor een nieuw te bouwen schuurwoning in Thorn. De tekeningen moesten nog worden goedgekeurd door de welstand en in mei was het zover. Alles was in orde en we konden van start met het ontwerp. Het eerste concept voor deze schuurwoning lag in juni bij de klant en ze waren razend enthousiast hierover. 

‘We vinden het ontwerp van de schuurwoning zo mooi dat we je willen vragen om onze tuinwoning ook te visualiseren en jouw visie omtrent kleuren en materialen hier op los te laten’. 

Het concept voor de schuurwoning bleef daardoor even liggen en de tuinwoning kreeg voorrang gezien de klant hierin gaat wonen ten tijde van de bouw. 

De klant zag de uitstraling van deze tuinwoning graag ‘landelijk romantisch met rotan elementen en knusse details’. De buitenzijde wordt gepotdekseld in een donkere kleurafwerking, een witte keim muur onder de overkapping en een houten balkenplafond. Vervolgens hebben we een grijze tegelvloer toegepast die zowel binnen áls buiten doorloopt. Een vergrijsd blauwe keuken, rotan stoelen en hanglampen met een houthaard vormen de basis voor de gezellige woon-eetkeuken ruimte. In het midden zit een kleine badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met spiegelkast en toilet. De slaapkamer is voorzien van een grote kleding/opbergkast met spiegel schuifdeur. Achter het bed een flock behang in lichtgele tint die mooi aansluit bij de romantische stijl. De rotan pendelarmaturen naast beide zijde van het bed maken dit plaatje compleet.

Heerlijk zo’n tuinwoning met mooi zicht op de bouw van een fantastisch huis.

Locatie: