Skip to content

Schuurwoning Thorn

Het concept:

Schuurwoning

In het witte stadje Thorn wordt momenteel een prachtige schuurwoning gerealiseerd met een eindeloos uitzicht op de maïsvelden én toch de gezelligheid van een dorpje dichtbij.

Deze klanten wilden graag een ‘out of the box’ interieur. Geen ‘standaard’ kleuren maar wel een knusse, gezellige en warme uitstraling. Ik kreeg enkele sfeerbeelden van de klant voor de gewenste stijl en sfeer en ging aan de slag met het conceptvoorstel. De indeling was al gauw bepaald en vervolgens werd het plan omgezet naar een fris en warm kleurenpalet samengesteld uit groen, magenta, roze en zandtinten.

De enorme kast in dit ontwerp wordt volledig op maat gemaakt en is een echte eye-catcher in de ruimte. En mocht je hier gezellig willen borrelen schuif je lekker aan de lange boomstamtafel en geniet je van een heerlijk knisperend vuurtje ? van de zwevende haard.

De 3D visualisaties en het filmpje geven een mooie indruk van het ontwerp dat hier gerealiseerd gaat worden. Over een jaar hoop ik het eindresultaat met de camera vast te mogen leggen.

 

Locatie: