Skip to content

Make-up meubel

Het concept:

Wake up and make-up!

Welke dame wilt dit nu niet? Een passend make-up meubel op maat dat tevens van alle gemakken is voorzien. Zo leuk om voor deze klant aan de slag te mogen gaan.

Ik kreeg volledig de vrije hand omtrent de invulling van kleuren en materialen maar wel met de wens dat er veel spulletjes in konden worden opgeborgen. De achterwand bestaat uit 2 platen zodat er aan de zijkant een nis ontstond waarin we legplanken hebben voorzien. Hierin kunnen alle toiletartikelen worden geplaatst. De andere zijde is dicht gemaakt zodat je geen rommelig aanzicht zou krijgen wanneer je de kamer binnen komt lopen. De achterwand is voorzien van een zacht roze behang waarin een fijn patroontje verwerkt zit. De zwevende lade is met een decoratief plaatmateriaal afgewerkt en voorzien van 2 lades met vakverdeling voor het opbergen van spullen. De ronde vormen van de spiegel, vloerkleed en de zacht roze poef geven een sierlijke en vrouwelijke touch aan het geheel.

De wanden hebben we in een zachte grijstint geverfd en is door de klant stoer aangekleed met zwarte wissellijsten die voorzien zijn van posters die matchen met de kleuren van het meubel. Heerlijk als je zo de ochtend mag beginnen!

 

Locatie: