Skip to content

Maatwerk kantoor

Het concept:

Maatwerk oplossingen

Een werkplek aan huis is natuurlijk superfijn. Vooral als deze ruimte optimaal benut wordt en van alle gemakken is voorzien. Helaas was dit niet helemaal het geval en waren de bewoners het overzicht een beetje kwijt. Naast dat het een werkplek functie had keken de opgroeiende kinderen hier ook met enige regelmaat een filmpje en werden hier de nodige gamespelletjes met vrienden gespeeld.

De ruimte had één dragende pilaar die moest blijven zitten, er was een deels lager plafond en grote panorama ramen waar rekening mee moest worden gehouden. Dit vroeg om een maatwerk oplossing waar het de uitdaging was om al deze functies in samen te voegen én te voorzien van opbergruimte. Hier was namelijk groot gebrek aan. Het was even puzzelen om tot de juiste oplossing te komen maar dat is een uitdaging die ik graag aan ga. Uiteindelijk zijn we dan ook tot een creatief en functioneel ontwerp gekomen waarbij er 4 werkplekken gerealiseerd zijn. Daarnaast een lounge bank geïntegreerd in het maatwerk meubel én de nodige opbergruimte.

Gezien de grote betonlook tegel hebben we een combinatie gemaakt met houten materialen en witte kastfronten. Als accentkleur hadden de kinderen een voorkeur voor mintgroen. Dit gehele concept is volledig uitgewerkt met maattekeningen, doorsnedes en aanzichten zodat een interieurbouwer hiermee aan de slag kan.

 

Locatie: