Particulier

Om jou een indruk te geven van de mogelijkheden heb ik diverse pakketten samengesteld. Prijzen bespreek ik graag persoonlijk tijdens een eerste kennismaking onder het genot van een kop koffie.

Kleuradvies aan huis

2D Basis

3D Basis

3D Compleet

Valt jouw interieurvraag niet in een van de pakketten? Geen probleem. Graag kijk ik met je mee naar een passend voorstel op maat. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Werkwijze

01

Oriëntatie & inventarisatie

Tijdens een vrijblijvend kosteloos gesprek bij jou aan huis bespreken we jouw woonwensen.

02

Conceptontwerp

Tijdens dit proces ga ik aan de slag met diverse opstellingen voor jouw woonwens met de ingrediënten uit ons kennismakingsgesprek. Dit concept zal digitaal verstuurd worden met een begeleidend schrijven.

03

Conceptbespreking

Nadat het concept in de thuiskring uitvoerig is bekeken en besproken plannen we een afspraak om het samen door te spreken. Tijdens dit gesprek bespreken we aanpassingen en wijzigingen die je als klant graag anders zou willen zien.

Goed om te weten! Kies je het basispakket dan zal deze bespreking telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.

04

Voorlopig ontwerp

Ik ga aan de slag met de aanpassingen en verwerk dit tot een voorlopig ontwerp waarbij ik jou als klant op de hoogte houdt

05

Afronden

Tijdens ons eindgesprek neem ik het gehele ontwerp met jullie door en krijgen jullie zowel een geprinte als digitale versie.

Goed om te weten!

Portret Laura Donkers

Recent particulier werk

Benieuwd naar meer? Check mijn projecten

Poolhouse Midden Limburg
Villa woning Weert
Make-up meubel
Schuurwoning Thorn